Radyo Banko
- Metro FM
- Power Türk
- Kral Pop Radyo
- Slow Türk
- Best FM
- Radyo Odtü
- Pal Station
- Joy Türk
- Damar FM
- Kral FM
- Süper FM
- Radyo Fenomen
- Number One FM
- Number One Türk FM
- Alem FM
- Radyo Viva
- Radyo 7
- Radyo D 104 FM
- Show Radyo
- Radyo Mydonose
- Virgin Radio
- Baba Radyo
- Pal FM 99.2
- Joy FM
- Radyo Alaturka
- TRT Türkü
- Dinamo FM
- Aşk FM 102.1
- Park FM 96.6
- Radyo Vizyon
- Radyo Megasite
- A Haber Radyo
- CNN Turk Radyo
- Power FM
- NTV Radyo
- Radyo Voyage
- Akra FM
- Semerkand Radyo
- Radyo 7 Türkü
- Ostim Radyo
- TRT FM
- TGRT FM 93.2
- Radyo FG FM 93.7
- TRT Radyo 1
- Imbat FM 90 FM
- Lalegul FM 88.4
- Radyo Eksen 96.2
- Açık Radyo 94.9
- Karadeniz FM 98.2
- Halk Tv Radyo
- Mydonose Türk
- Joy Türk Akustik
- Pal Nostalji
- Rock FM 94.5
- Borusan Klasik Radyo
- Kafa Radyo 89.6
- Polis Radyosu
- Polis Radyosu TSM
- Radyo Seymen
- Radyo 45lik
- Power Love FM
- Gebze FM
- Uludağ FM
- PowerTürk Akustik
- Radyo Banko
- Avrasya Türk
- Radyo 7 Nostalji
- Can Radyo Kayseri
- A Spor
- Lig Radyo
Radyo Banko Dinle
Radyo Banko canlı yayını dinlemek isteyenler Oyun Havaları severler ülkemizin nadide radyoları arasında Bankoyu buradan dinleyebilirsiniz. 99.1 frekansı üzerinden Ankara ve çevresinde dinleyebilirsiniz. Oyun havaları, müzik türü olarak, eski Türk müziği veya Türk halk müziği tarzında yazılmış melodilerdir. Bu melodiler, genellikle Türkiye’nin farklı bölgelerinden toplanmıştır ve çok eski zamanlara dayanır. Oyun havaları, genellikle dans eşliğinde çalınır ve Türkiye’de, özellikle kırsal alanlarda, hala popülerdir.
Oyun havalarının temel özellikleri arasında, melodik yapılarının genellikle dörtlükler veya sekizlikler şeklinde olması, ritimlerinin genellikle düzenli ve hızlı olması ve melodilerinin genellikle yüksek sesli olmasıdır. Bu tür müziklerde çok sık kullanılan enstrümanlar arasında, sazlar, kemanlar, neyler, kanunlar, darbukalar ve zurnalar sayılabilir.
Oyun havalarının tarihçesi, Türklerin çok eski zamanlardan beri var olan müzik geleneklerine dayanır. Türk müziği, özellikle Osmanlı İmparatorluğu döneminde, çok sayıda farklı kültür ve etnik grup tarafından etkilenmiştir. Bu etkileşimler, Türk müziğinin çeşitliliğini arttırmıştır ve oyun havaları gibi çok çeşitli müzik türlerinin ortaya çıkmasına neden olmuştur.
Günümüzde oyun havaları, Türkiye’de hala popüler olsa da, genellikle kırsal alanlarda veya Türk halkının yerleştiği bölgelerde daha sık dinlenmektedir. Bu tür müzik, genellikle düğünler, bayramlar veya özel etkinlikler gibi törenlerde çalınır. Ayrıca oyun havalarının özellikle, saz, kanun, keman ve darbuka gibi enstrümanlar ile çok iyi çalınması gerektiği için özel beceriler gerektirdiği düşünülür.