Ankara Üniversitesi Radyosu
- Metro FM
- Power Türk
- Kral Pop Radyo
- Slow Türk
- Best FM
- Radyo Odtü
- Pal Station
- Joy Türk
- Damar FM
- Kral FM
- Süper FM
- Radyo Fenomen
- Number One FM
- Number One Türk FM
- Alem FM
- Radyo Viva
- Radyo 7
- Radyo D 104 FM
- Show Radyo
- Radyo Mydonose
- Virgin Radio
- Baba Radyo
- Pal FM 99.2
- Joy FM
- Radyo Alaturka
- TRT Türkü
- Dinamo FM
- Aşk FM 102.1
- Park FM 96.6
- Radyo Vizyon
- Radyo Megasite
- A Haber Radyo
- CNN Turk Radyo
- Power FM
- NTV Radyo
- Radyo Voyage
- Akra FM
- Semerkand Radyo
- Radyo 7 Türkü
- Ostim Radyo
- TRT FM
- TGRT FM 93.2
- Radyo FG FM 93.7
- TRT Radyo 1
- Imbat FM 90 FM
- Lalegul FM 88.4
- Radyo Eksen 96.2
- Açık Radyo 94.9
- Karadeniz FM 98.2
- Halk Tv Radyo
- Mydonose Türk
- Joy Türk Akustik
- Pal Nostalji
- Rock FM 94.5
- Borusan Klasik Radyo
- Kafa Radyo 89.6
- Polis Radyosu
- Polis Radyosu TSM
- Radyo Seymen
- Radyo 45lik
- Power Love FM
- Gebze FM
- Uludağ FM
- PowerTürk Akustik
- Radyo Banko
- Avrasya Türk
- Radyo 7 Nostalji
- Can Radyo Kayseri
- A Spor
- Lig Radyo
Ankara Üniversitesi Radyosu Dinle
Ankara Üniversitesi Radyosu, öğrencilerin seslerini duyurmalarına ve medya dünyasına adım atmalarına olanak sağlayan bir radyo istasyonudur.
Radyo, geniş bir yelpazede içerik sunarak dinleyicilerine zengin bir radyo deneyimi sunmaktadır. Müzik, kültür, sanat, haber, spor ve eğlence gibi konularda programlar yayınlayan radyo, öğrencilerin çeşitli ilgi alanlarına hitap etmektedir.
Ankara Üniversitesi Radyosu’nun öne çıkan özelliklerinden biri, öğrenci katılımıdır. Radyonun tüm programlarında öğrenciler görev almaktadır. Sunuculuk, yapımcılık, program yönetimi gibi görevlerde yer alan öğrenciler, radyonun dinamik yapısına katkıda bulunarak kendilerini geliştirme fırsatı bulmaktadır.
Ankara Üniversitesi Radyosu, 91.0 FM frekansından Ankara ve çevresinde yayın yapmaktadır. Radyoyu internet üzerinden de dinlemek mümkündür.
Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi: Türkiye’nin Lider İletişim Fakültesi
Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İlef), Türkiye’de iletişim alanında üniversite düzeyinde eğitim veren ilk kurumdur. 1965 yılında UNESCO’nun ve Gazeteciler Cemiyetinin katkılarıyla kurulan Basın Yayın Yüksek Okulu olarak kurulmuş, 1992 yılında ise İletişim Fakültesine dönüştürülmüştür.
İlef, iletişim alanındaki farklı dallarda eğitim veren güçlü bir akademik kadroya sahiptir. Fakültede, radyo, televizyon, sinema, gazetecilik, halkla ilişkiler, reklamcılık ve yeni medya gibi alanlarda eğitim verilmektedir. İlef’in akademik kadrosu, alanında özgün çalışmalar yapan ve uluslararası düzeyde tanınan akademisyenlerden oluşmaktadır.
İlef, yaklaşık 1040 öğrencisi ile Türkiye’nin en büyük iletişim fakültelerinden biridir. Fakültede, hem lisans hem de lisansüstü düzeyde eğitim verilmektedir. İlef’ten her yıl ortalama 150 mezun verilmektedir.
İlef, iletişim alanındaki çalışmalarıyla Türkiye’nin önde gelen fakültelerinden biridir. Fakülte, öğrencilerine sağlam bir iletişim eğitimi vererek, onları iletişim alanındaki mesleklere hazırlamaktadır.